Na zoveel weken letten op je eten en meer bewegen heb je al een hele weg afgelegd. Misschien ben je al heel wat kilo’s verloren en voel je je al een stuk beter in je vel. Dan wil je dat positieve gevoel ook uitstralen. Geef je huid de liefde die ze verdient en zie eruit als een winnaar!

Je bent supergoed bezig: de veranderingen in je levensstijl en eetpatroon zorgen sowieso voor een huid die meer straalt. Gezonder en minder suiker eten, meer water drinken én voldoende bewegen, zijn absoluut noodzakelijk voor een gezonde huid. De textuur en kleur van je huid verbeteren én je lichaam maakt meer nieuwe huidcellen aan.

Met deze drie tips geef je je huid die extra glow.

Zweet je mooi

Het is belangrijk dat je af en toe eens goed zweet. Natuurlijk doe je dat tijdens het sporten, maar niet voldoende voor je huid. Ga daarom eens naar de sauna. De warmte verbetert je doorbloeding en spoelt alle onzuiverheden als het ware naar buiten. Huidschilfers komen los en je huid wordt zachter en soepeler. Bovendien verbetert een saunabeurt de elasticiteit van je huidstructuur én gaat het cellulitis tegen.

Ciao cellulitis

De strijd tegen cellulitis nog wat opvoeren? Er zijn verschillende oplossingen waarmee je striemen en cellulitis lokaal kan behandelen. De juiste producten en behandeltechnieken, zoals een diepgaande knedende massage, versoepelen het bindweefsel en bevorderen de vochtafvoer. En dat heeft dan weer een gunstig effect op je vetcellen.

Kleur bekennen

Tot slot mag je ook wel wat aan je kleurtje werken. Je bent afgevallen, fit en ziet er top uit! Een mooie teint is de kers op de taart. Laat de zon het afweten? Ga dan voor bruinen zonder zon. Voor je begint, doe je best eerst een peeling. Breng daarna het product gelijkmatig op je huid aan en laat het volledig intrekken. Zo vermijd je vlekken. Het resultaat: een mooie bruine teint die je het hele jaar door kan showen!

Wees trots op je nieuwe lichaam, want je hebt er hard voor gewerkt!