Kenny

Maak kennis met Kenny (27). Hij neemt je de komende 10 weken mee in zijn strijd tegen de sigaret. Benieuwd of hij het net zo moeilijk of gemakkelijk heeft als jij? Want als hij het kan, jij ook!

Volg hem op instagram

Weleda Skin Food

Lees meer

Klorane Ontspannende Oogpatches met Korenbloem

Lees meer

Volhouden, het moeilijkste is achter de rug!

Twee maanden geleden maakte je een belofte aan jezelf. Na drie dagen was je lichaam afgekickt. Na drie weken doorbrak je je slechte gewoonte. Nu nog één maand volhouden en ook de emotionele link die je had met roken is definitief doorgeknipt! Goed bezig, volhouden!

Volhouden en jezelf belonen!

Is het nog een dagelijkse strijd om die sigaret te weerstaan? Of voel je je ondertussen zo fit en sterk dat je de wereld aankan? Welke van de twee het ook is, wij staan je bij om je te helpen volhouden of om je nog een extra push te geven.

Lees meer

Het was moeilijk. Maar ik heb het gehaald.

Kenny heeft na tien weken de sigaret volledig gebannen. “Ik had nooit gedacht dat ik zo snel ging kunnen afbouwen.”

Lees meer

Beloon jezelf. Niet volgend jaar, maar volgende week

De Tabakstop-app geeft zicht op je aantal niet gerookte sigaretten sinds je stopte, en hoeveel euro’s je al uitspaarde. Gebruik een deel van dat geld om je te belonen op korte termijn. Met een etentje, bijvoorbeeld. Of nieuwe schoenen of verwennerij producten. Volgend jaar op vakantie gaan, is te veraf en te weinig concreet.

Weleda Lavendel Ontspanningsolie

Lees meer

Beloon jezelf. Niet volgend jaar, maar volgende week.

De Tabakstop-app geeft je onder meer zicht op hoeveel euro’s je al uitspaarde. Gebruik een deel van dat geld om je te belonen op korte termijn. Volgend jaar op vakantie gaan, is te veraf en te weinig concreet.

Fitness motivation!

Betere conditie en uithouding sinds ik gestopt ben met roken. Groot verschil qua prestaties! 🙌🏼 #beatbluemonday

Etixx Multimax

Lees meer

“Toen ik die ene sigaret uitdeed, wist ik het: hier stopt het.”

Ik weet het nu zeker: ik ben officieel geen roker meer. Uitgerekend na een slippertje kwam ik tot dat inzicht. Mijn goede voornemen is geslaagd!

Lees meer

Supradyn Energy Co Q10

Lees meer

Starten met sporten = hogere slaagkans om te stoppen met roken

Stoppen met roken, verhoogt je energiepeil. En als je die extra energie investeert in nieuwe of hernieuwde sportieve ambities, stijgt je kans om de sigaret definitief vaarwel te zeggen. Hoe dat precies werkt, leggen we je graag uit.

Lees meer

Even uit de bocht gegaan?

Een keer zondigen, is niet hetzelfde als hervallen. Als je je achteraf schuldig voelde, betekent dat het nog altijd goed zit met je motivatie. Denk eraan: hoeveel gezonder en fitter je je nu voelt, en hou het bij die ene keer.

Soria Natural Fostprint Plus

Lees meer

Herstel je loopschoenen in ere

Beetje bijgekomen sinds je stopte met roken? Ga dan op zoek naar dat verloren paar loopschoenen. Stof je fiets af. Zelfs een paar keer per week een uur wandelen doet al wonderen voor je gewicht.

Gezonde buitenlucht

Zonnige dagen en een leuke wandeling in de gezonde buitenlucht. Zelfs met men NICORETTE inhaler hou ik men longen clean! ☀🚭 #beatbluemonday

“De hulpmiddelen nemen de behoefte naar een sigaret weg”

Ook voor Kenny is deze vijfde week een belangrijke mijlpaal. Benieuwd naar de ups en downs die hij heeft ervaren en of hij de komende weken nog steeds gemotiveerd tegemoet gaat? Je ontdekt het in zijn testimonial video.

Lees meer

Oenobiol Detox Express Gember-citroen

Lees meer

Zet de kat even niet bij de melk

Klinkt de roep van nicotine altijd wat luider bij die ene groep vrienden? Kom je elke keer in de verleiding als je op café gaat? Als je bepaalde situaties als moeilijk ervaart, ga ze dan nog even uit de weg. Binnen enkele weken sta je weer wat sterker in je schoenen!

Acerola 1000

Lees meer

Grote schoonmaak in je lichaam met water, groene thee… en algen

De sigaret is (bijna) gebannen. Je lichaam begint zich langzaam te herstellen. Tijd om tekorten aan te vullen en de laatste chemische rommel uit je lijf te verdrijven. Met hulp uit onverwachte – en waarschijnlijk ook onbekende – hoek: chlorella en spirulina.

Lees meer

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en snel! Geen tijd is alleen maar een excuus 😉 #beatbluemonday

Vergeet je waarom niet

De lichamelijke ongemakken verbonden aan het roken nemen af. Je voelt je beter in je vel. En wat gebeurt er als we ons beter voelen? Juist ja, dan vergeten we soms hoe het vroeger was. Hou je doel dus scherp voor ogen. Hernieuw je belofte aan jezelf!

Natural Energy Spirulina-chlorella Balance

Lees meer

Altijd op zak!

Waar ik ook ben of naartoe ga, altijd men NICORETTE inhaler bij! 🙌🏼 #beatbluemonday

De hulpmiddelen

Na overleg met mijn coach heb ik beslist om deze hulpmiddelen te gebruiken om te stoppen met roken.

Lees meer

Een paar simpele tips

Door een paar simpele tips van de @rookstopcoach.be ben ik al heel wat minder gaan roken! 
In de ochtend mijn koffie niet meer te drinken als ik een sigaret rook maar beide appart, niet meer roken in de auto,… helpt me voor bij het stoppen bepaalde gewoontes af te leren wanneer ik rook.

Alleen roken (niet samen met andere), gewoon stilstaan als ik rook en met niets anders bezig zijn, doet me het bewust worden van men sigaret en afvragen heb ik deze nodig? ‘Smaakt’ deze mij wel? Zoniet, doe ik ze uit.

Vraag jezelf af, welke momenten en gewoontes kan ik aanpakken wanneer je normaal een sigaret zou roken… #beatbluemonday

Metasleep

Lees meer

Goesting duurt twee minuten

Verlang je soms naar een sigaret? Dat is normaal, en dus géén teken van zwakte. De oplossing is om je aandacht ergens anders op te richten. Na twee minuten is de drang weer weg. Check het nieuws. Maak de vaatwasser leeg. Laat de hond uit…

“Ik voel me zekerder dan ooit, zelfs na dat ene slippertje”

Stoppen werkt aanstekelijk. Toen ik vrienden en familie vertelde over mijn goede voornemens, zijn er meteen een paar mijn voorbeeld gevolgd. Mijn mama gaat haar best doen om te minderen. En mijn zus is zelfs van de ene dag op de andere gestopt.

Lees meer

Axitrans Classic

Lees meer

Als je lichaam protesteert: hoe blijf je ontwenningsverschijnselen de baas?

Stoppen met roken, dat is mentaal én lichamelijk afkicken. De nicotinestop brengt verschillende ontwenningsverschijnselen met zich mee. Rookstopmedicatie remt die lichamelijke ongemakken af. Maar wat als je liever geen medicatie neemt? Of wat doe je als je zelfs mét medicatie last krijgt van ontwenningsverschijnselen? Een overzicht van de zes grootste hindernissen op weg naar jouw rookvrije toekomst … en hoe je ze de baas blijft.

Lees meer

Rustig aan met die kopjes koffie!

Nicotine remt het effect van cafeïne af. Een kopje koffie komt nu dus dubbel zo hard binnen. Dat je je stressy voelt en/of moeilijker in slaap valt, heeft meer te maken met een overdosis cafeïne dan een tekort aan nicotine.

Ortis Vruchten & Vezels Gemakkelijke Transit Blokje

Lees meer

Tips van de coach

Tips van de coach om mijn gewoontes van het roken aan te pakken, de sigaret proberen los te koppelen van handelingen en momenten wanneer je normaal zou roken

Lees meer

Eerste ontmoeting met de coach

Eerste ontmoeting met mijn @rookstopcoach.be die mij zal bijstaan tijdens mijn doel om te stoppen met roken! #beatbluemonday .

Set goals and go for it!

My goal: quit smoking 🚭Nothing is impossible if you want something! @beatbluemonday .
#beatbluemonday #farmaline#goedevoornemens#goedevoornemens2019 #quitsmoking#stoppenmetroken #healthylife #january#januari #10weekchallenge #setgoals#instagram #instagood #instapic #follow#followme

Ik wil stoppen met roken

Kenny is friturist en sinds 12 jaar een verstokte roker. Na enkele mislukte pogingen, besliste hij om in 2019 voor goed te stoppen met roken. Benieuwd naar zijn motivatie om de sigaret definitief af te zweren? In deze video vertelt hij er alles over.

Lees meer

Starterspakket

Alle begin is moeilijk. Daarom geven we je een duwtje in de rug met dit starterspakket. Bovendien start je nu extra voordelig, dankzij de korting op Farmaline.be. Waar wacht je nog op?

Lees meer

Tel tot drie

Drie dagen, drie weken en drie maanden. Dat zijn de tussendoelen die je voor ogen moet houden. Na drie dagen nemen de lichamelijke ontwenningsverschijnselen af. Na drie weken gaat de roep vanuit je hersenen minder luid klinken. En na drie maanden heb je emotioneel afscheid genomen van de sigaret.

Stoppen met roken: waarom en hoe?

De eerste stap naar een toekomst zonder sigaret, is om je doelen scherp te stellen. Stap twee: het besef dat het een mentaal én lichamelijk stappenplan is. Wij gaan dieper in op de wat, waarom en hoe, en helpen je zo goede voornemen vol te houden!

Lees meer

With a little help from…

Stoppen met roken is én een mentale én een lichamelijke uitdaging. Om je lichaam helpen af te kicken van nicotine zijn er allerlei hulpmiddelen zoals kauwgom, pleisters en sprays. Ga na welke voor jou het makkelijkste is om te gebruiken.

It’s a slow process,
but quitting won’t speed it up.

coupon

Ga zelf aan
de slag

Wil je stoppen met roken? Wij helpen je graag vooruit.

Want samen met onze coaches en lotgenoten houd jij je voornemen dit jaar wél vol. Bovendien zetten wij je op weg met een kortingsbon van €10** bij online apotheek farmaline.be. Samen aan de slag met jouw goed voornemen.

** €10 korting bij een bestelling vanaf €50. Geneesmiddelen en babyvoeding < 12 maanden uitgezonderd. Maximaal 1 promocode per klant en per bestelling. Geldig t.e.m. 1/03/2019.

Gratis tips en advies

Meet the Coach

Els Bosch

Els Bosch gelooft dat iedere roker kan stoppen als hij of zij dat wilt. Maar willen is nog iets anders dan kunnen. Samen met haar team begeleidt ze jou naar een toekomst zonder sigaretten.

IN SAMENWERKING MET